dilluns, 14 de març del 2011

Sabates amb dits

Amb les sabates Vibram 5 Fingers, que fabrica Vibram, una empresa italiana, diuen que es camina i corre com si no en duguessis, de sabates.  Si bé quan unes sabates són molt còmodes se sol dir "sembla que vagis descalç! (o descalça)",  no sé per què es diu; al cap i a la fi, caminar amb els peus nus pot ser incomodíssim, segons per on es camini.

Havia vist mitjons amb cinc dits, però no sabia que també en feien sabates. Per l'aspecte més aviat semblen sabatilles, però semblar ser que fins i tot en fan per córrer, com es pot veure en aquest vídeo:



Jo no n'he vist a Barcelona, però segons el web dels fabricants, es poden comprar a Badalona, a la botiga Viper Sport (c/ de la Mora, 12). Si no, també es poden comprar per Internet, a la botiga electrònica vibramfivefingers.it. O si aneu a Itàlia, a alguna de les moltes botigues distribuïdores (vegeu-ne la llista en el web del fabricant.,

2 comentaris:

Clidice ha dit...

A la muntanya sempre faig servir sola Vibram, són les millors. Ara, això dels dits ja no ho veig tan clar, tot i que si amb aquestes sabates puc fer tot el que fa el noi del vídeo ... ;)

La lectora corrent ha dit...

Clídice, veient-lo com s'enfila pel tronc dels arbres, m'ha recordat una pel·lícula que vaig veure fa molts anys en què un químic inventava un material per a les soles de les botes de basquetbol que els feia donar uns bots molt alts. No és el mateix, perquè aquí sembla com si les propietats fossin pel fet que la sabata tingui dits. Però potser això, junt amb la sola que dius que és tan bona, hi contribueixi.

I naturalment l'agilitat de qui les porti. Per més sabates amb dits que jo em posi, les meves articulacions atrotinades impediran que faci res de semblant al que fa el noi del vídeo.