dilluns, 1 de març del 2010

Bars amb caliu (II): Es Canyar (Alcúdia)

M'agrada venir a Mallorca a l'hivern. Els pobles són tranquils, per les carreteres no hi ha un transit excessiu, els restaurants i bars no estan atapeïts de turistes i et poden atendre millor... A més, m'agrada la natura en aquesta època. Divendres, quan l'avió sobrevolava l'illa, es podia distingir el color blanc-rosat dels ametllers encara florits, tot i que n'hi ha molts que ja comencen a tenir fulles i han perdut les flors.

Diumenge vaig dinar a Alcúdia, a Es Canyar, que és bar i restaurant. És un lloc molt agradable, la cuina és bona i en demanar un té, em van cantar tota la carta: Earl grey, negre, verd, de canyella... Hi sona una música de fons sempre suau i amb un volum que no destorba la conversa.

És un lloc per tornar-hi, però si sou de les persones que, quan van a un restaurant, els agrada sortir-ne amb una sensació de sacietat, absteniu-vos-en. L'únic inconvenient que trobo a Es Canyar, és que hi està permès fumar, Aquesta vegada me n'he sortit bé, però, perquè és un local molt espaiós i perquè a l'hora que hi he anat no hi havia gaire gent. El dinar no hauria estat tan deliciós si hagués estat "aromatitzat" amb el fum del tabac.





Fotos: M. Piqueras (Alcúdia, 28.02.2010)

3 comentaris:

Raquel ha dit...

Quina sort poder fer escapades a l'hivern!

Les poques vegades que ho he fet m'han servit per saber que és la millor època de l'any per gaudir dels llocs, sobretot si són molt turístics.

joanfer ha dit...

Prenc nota! A mi m'agrada també molt ses illes i en aquest parany no havia estat. Gràcies per l'apunt! ;)

La lectora corrent ha dit...

Raquel, si pots fer escapades a l'estiu, segur que també podries fer-ne a l'hivern. Una cosa són escapades i una altra són vacances. Per poc que pugui, no em veuran per Mallorca ni cap de les Illes en els mesos d'estiu.

Joan, segur que t'agradarà, si hi vas. Pe`ro si e´s a l'estiu no crec que sigui el racó tranquil que és ara.