El 2004, en inscriure'm per crear aquest blog, vaig haver de posar-li un nom. El títol triat no és original. Fa anys Marta Pessarrodona
va titular així uns articles per al diari Avui, en record de Virginia Woolf, que va anomenar "La lectora corrent" uns reculls de crítica literària.

dimecres, 18 de novembre de 2009

Tomàs Pumarola i la grip A a l'Avui

Fa uns dies, Joaquim Elcacho, periodista del diari Avui, va entrevistar Tomàs Pumarola, catedràtic del Departament d'Anatomia Patològica, Farmacologia i Microbiologia de la Universitat de Barcelona i cap de la Secció de Virologia de l'Hospital Clínic de Barcelona. Com que l'entrevista se centra en alguns aspectes de la vacuna de la grip A que han estat molt debatuts les darreres setmanes, em sembla oportú recomanar aquesta entrevista.

2 comentaris:

Marieta ha dit...

Bo. Malauradament, acostumen a tenir més difusió coses com la Forcades...

La lectora corrent ha dit...

Tens raó, Marieta. Anit, en el programa "Banda Ampla", de TV3, que van dedicar a la grip nova, van dir que el vídeo del Forcades --de gairebé una hora de durada!-- havia rebut al voltant d'un milió de visites.

Fa poc, des d'aquest blog vaig recomanar un altre vídeo, el d'Antoni Trilla, que dura 2 minuts i 49 segons. Sabeu quantes vegades s'ha vist: 244! Es pot veure a:

http://tinyurl.com/yddksna