divendres, 20 de gener del 2012

Per què no hi acudien els mossos?

Deu fer una hora i mitja, pujava jo pel carrer Numància en direcció a la Diagonal. Primer he notat que a penes baixaven cotxes, tot i que és un carrer on, a aquella hora, la circulació sol ser densa. Després he sentit xiulets i he vist gent que ocupava el carrer. Hi havia centenars de persones, potser algun miler, que havien tallat la circulació del carrer Numància i de la Diagonal. La majoria eren homes joves, però hi havia també alguna dona:




A la cruïlla mar de la Diagonal i el carrer Numància hi havia un cotxe de la guàrdia urbana. Però, a diferència del que sol passar, ningú no feia res perquè els manifestants abandonessin aquell lloc en una hora de tanta circulació. On són els mossos d'esquadra?, he pensat. De seguida me n'he adonat: eren els manifestants!:



Per un moment he pensat que hauria estat bé que la manifestació acabés com van imaginar-ho els guionistes del Polònia per al programa d'aquesta setmana: amb els indignats repartint indiscriminadament llenya entre els mossos, com van rebre ells fa uns mesos.

Fotos i vídeo: M. Piqueras, 20.01.2012

2 comentaris:

Pakiba ha dit...

Es va fer ben extrany veure a la "poli" manifestarse.

Mercè Piqueras ha dit...

Sí, és cert. Perquè, qui fa dissoldre les manifestacions dels que fan dissoldre les manifestacions?

A més, n'hi havia que duien passamuntanyes, cosa que jo em pensava que estava prohibit. Entenc que n'hi hagi que en portin quan treballen, però ahir no treballaven, sinó tot el contrari.