dilluns, 2 de novembre del 2009

Renfe m'obliga a usar Explorer

Vaig comprar uns bitllets de Renfe per Internet i cada vegada que els volia imprimir em sortia un avís que m'indicava que aquell lloc no tenia el certificat adient i que podia ser perillós. Com que em semblava impossible que pogués ser una enredada, vaig clicar on deia que me'n refiava, però no hi va haver manera que s'obrís el pdf del bitllet. Després d'intentar-ho amb Firefox vaig provar també amb Explorer, sense sortir-me'n.

Com que necessitava el bitllet per dimarts, avui (dilluns) al matí, he telefonat a Renfe. Després que li expliqués el meu cas, la noia que m'ha atès m'ha dit que, per evitar problemes, havia de fer servir el navegador Explorer. I a més, hi havia de desactivar el bloquejador de finestres emergents.

No és la primera vegada que em trobo amb algun problema per no emprar el navegador "oficial".

6 comentaris:

OLGA ha dit...

A mi també m'ha passat un munt de vegades, amb l'agravant de que com que faig servir linux no puc anar a l'Internet Explorer. Llavors m'he de buscar un ordinador amb windows.

El que faig sempre quan em trobo en aquest cas és enviar un mail i explicar-los la situació. No crec que em facin cas, però per insistir que no quedi

kika ha dit...

jo ho faig amb el google chrome i funciona igual de be

Teresa Bau ha dit...

Per desgràcia, encara hi ha un munt de pàgines que no funcionen correctament amb un navegador que no sigui l'Explorer. Salut,

asimetrich ha dit...

amb coses així te n'adones de com d'avançats estem. Sembla que només sabem fer les coses a mitges.

La lectora corrent ha dit...

Olga, vaig enviar un correu de queixa a una adreça que vaig troabr en el web de renfe... i me'l van tornar!

Jo no entenc que em passés això aquesta vegada. En ocasions anteriors havia imprès bitllets de Renfe i no recordo que hagués tingut cap problema. Posaria la mà al foc que havia imprès sempre els bitllets a partir del Firefox. Si bé tinc l'Explorer, el navegador que faig servir normalment és el Firefox.

I el que diu Mina és veritat. Però també passa al contrari. Una vegada vaig entrar al meu bloc des de l'Explorer i vaig veure-hi algunes coses distorsionades.

Met ha dit...

Cultura de monopoli, burocràtica i de tocar els nassos.

Jo també m'hi he trobat... i la veritat és que el web dels ferrocarrils espanyols no és pràctica i les llengües que no siguin LA constitucional tampoc et permeten una navegació plena. :(