dimarts, 24 d’abril del 2012

Imaginació, la crisi i el porc de Sant Jordi

La furgoneta imaginativa
La vaig veure l'any passat però només li vaig veure un costat i una de les portes del darrere. Fa uns mesos vaig tornar a veure-la; aquest cop, de prop i per totes bandes:






La crisi
El 2011 vaig descobrir els matalassos low-cost. La situació econòmica ha anant empitjorant i ara fins i tot el sector dels perfums se'n veu afectat. Ahir vaig veure la perfumeria Akehueles, encara no inaugurada, al costat del mercat de Sant Antoni. Diu que els aromes estan "inspirats" en grans marques:


Fa uns mesos, es traspassava aquesta botiga a l'Eixample. Si era tan Bon Jan, l'amo, potser el van enredar clients i proveïdors:


Al BOn Jan de la botiga, si després del traspàs es queda en atur o agafa la jubilació, sempre li quedarà el recurs d'anar a aquest restaurant del carrer de Les Corts (em sembla que es diu Mamasita) a menjar el menú especial per a estudiants, jubilats i aturats.



El porc de Sant Jordi
El vaig veure el dia de Sant Jordi. De lluny, vaig pensar que devia ser un drac rabassut i de color vermellós. En apropar-m'hi, però, vaig adonar-me que era un porc. Però va marxar abans que pogués assabentar-me de qui era i per què el passejaven el 23 d'abril.


Fotos: M. Piqueras

6 comentaris:

fra miquel ha dit...

La furgoneta de la primera foto, també l'he vist varies vegades.
Juraria que amb unes altres frases, o potser l'empressa posa frases diferents en cada un dels veïcles que tenen.
Totes optimistes, això si :D
petó

Moments ha dit...

Molt bona recopilació en imatges de les coses quotidianes:-)

Clidice ha dit...

les ciutats resulten fantàstiques per aquells qui saben mirar :)

anirac ha dit...

hola,
aquesta empresa te diverses furgonetes amb frases diferents a cada una d'elles...són molt simpàtiques!
la truja/porc (no sé ben be el que és) és del Barri de Sant Antoni (per all` de sant antoni del porquet)..debia anar a algun correfoc, potser?

Lailah ha dit...

Mercè, el porc no és un porc, és una porca, exactament la porca del barri de Sant Antoni, que participa en els fabularis que es fan a les diverses festes de les ciutats. És que va participar a les Festes de Primavera de L'Hospitalet en el seu fabulari aquest dissabte 22 d'abril d'enguany.

Mercè Piqueras ha dit...

Gràcies pels comentaris i, a anirac i Lailah, per aclarir-me el significat de la truja del mercat de Sant Antoni.