tag:blogger.com,1999:blog-8165484.post4947724283439874873..comments2024-02-28T11:25:02.823+01:00Comments on La lectora corrent: L'evolució de les monesMercè Piquerashttp://www.blogger.com/profile/12885027344664887094noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-26203477499566979112010-03-29T00:53:51.668+02:002010-03-29T00:53:51.668+02:00Montse, jo també en recordo algunes, però eren una...Montse, jo també en recordo algunes, però eren una minoria. Les típiques eren com pastissos de pa de pessic i al damunt el guarniment. Em fa l'efecte que les d'avui dia són així perquè poden tenir-les fetes molts dies abans. Com que molta gent marxa fora, la mona ja no es regala el mateix dia Pasqua, de vegades ja es regala el diumenge Rams.Mercè Piquerashttps://www.blogger.com/profile/12885027344664887094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-30593014438409016652010-03-28T13:19:16.545+02:002010-03-28T13:19:16.545+02:00Doncs jo recordo algunes mones com les de la foto....Doncs jo recordo algunes mones com les de la foto. Concretament una germana meva va tenir un any una gran mona com el tren de crocant (tenia un padrí "molt esplèndid" deia la famílila)Montse Vallmitjanahttps://www.blogger.com/profile/08342241943432742022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-82985417115903278032010-03-27T14:02:13.406+01:002010-03-27T14:02:13.406+01:00Jo tota la vida vaig tenir la típica mona de pa de...Jo tota la vida vaig tenir la típica mona de pa de pessic, plomes, ous i ninotets.<br /><br />Avui he passat per davant una pastisseria i he tingut la necessitat de parar a contemplar aquestes mones-obres d'art. La de coses que poden arribar a fer! A l'aparador n'hi havia de típiques, però eren minoria.Raquelhttps://www.blogger.com/profile/15067420335548303066noreply@blogger.com