tag:blogger.com,1999:blog-8165484.post3777483922732253102..comments2024-02-28T11:25:02.823+01:00Comments on La lectora corrent: Quins tomàquets!Mercè Piquerashttp://www.blogger.com/profile/12885027344664887094noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-3282542342873159352009-04-30T01:47:00.000+02:002009-04-30T01:47:00.000+02:00Asun, podria ser que fossin els que dius. De fet, ...Asun, podria ser que fossin els que dius. De fet, el seu color no acaba a ser vermell delt tot (tampoc no ho és el dels tomàquest de Montserrat). Sembla que no estiguin acabats de madurar, però estan ja deliciososo. El proper dia que vagi a la Boqueria tornaré a comprar-ne, perquè eren boníssim, i em fixaré quina varietat és. (I gràcies per les floretes.)La lectora correnthttp://lectoracorrent.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-12300456519123648292009-04-29T16:09:00.000+02:002009-04-29T16:09:00.000+02:00Fa molt de temps que segueixo el teu blog i m'agra...Fa molt de temps que segueixo el teu blog i m'agrada molt, felicitats !!!!!!!!<br />Mai he gosat participar però mira pe on avui que veig aquests tomàquets tan bons decideixo fer-ho...si no vaig errada es una varietat anomenada "tomates rosados" que venen de Huelva, ja que els de Montserrat son buits de dintre cosa que permet farcir-los amb el que més t'agradi i en canvi els d'aquesta varietat Asunnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-56496947200046394482009-04-27T17:39:00.000+02:002009-04-27T17:39:00.000+02:00Els tomàquets de Montserrat que jo conec tenen un ...Els tomàquets de Montserrat que jo conec tenen un gust semblant a aquests, però per dins són buits. Aquests, en canvi, són basrtant carnosos. Pensa que dos tomàquets pesaven més d'un quilo!La lectora correnthttp://lectoracorrent.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-9540197404652930812009-04-25T20:49:00.000+02:002009-04-25T20:49:00.000+02:00Ja tens raó ja, aquests tomàquets estàn boníssims....Ja tens raó ja, aquests tomàquets estàn boníssims. El nom amb el que els tenia associats es el de : tomàquets de Montserrat, segons em van dir tenen aquest nom potser perquè recorden a la forma d'aquestes muntanyes. De tota manera aquesta informació no és segura, però ben és cert que resulta curiosa!tomaqueranoreply@blogger.com