tag:blogger.com,1999:blog-8165484.post2595831210482837128..comments2024-02-28T11:25:02.823+01:00Comments on La lectora corrent: Compte amb la "quarta gamma"!Mercè Piquerashttp://www.blogger.com/profile/12885027344664887094noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-15795896465158131032008-10-23T00:23:00.000+02:002008-10-23T00:23:00.000+02:00imara ha dit: "Eixes bosses no sols tenen els peri...imara ha dit: "Eixes bosses no sols tenen els perills que comentes, sinó que perden pràcticament tots els nutrients, en tallar la verdura."<BR/><BR/>Tant com perdre tots els nutrientes... No és pas un suc d'amanida, sinó les fulles tallades i no en tots els casos. Per exemple, les fulles de ruca, d'espinacs i algunes altres de plantes de fulla petita estan senceres. I fins i tot les que estan Mercè Piquerashttps://www.blogger.com/profile/12885027344664887094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-31434333328044974112008-10-21T10:15:00.000+02:002008-10-21T10:15:00.000+02:00Personalment no consumesc eixos productes, perque ...Personalment no consumesc eixos productes, perque no hi ha res com la verdura i la fruita fresca. <BR/>Eixes bosses no sols tenen els perills que comentes, sinó que perden pràcticament tots els nutrients, en tallar la verdura. Per això una amanida s'ha de preparar en el moment en que es va a menjar, si volem realment aprofitar els seus nutrients, i no tan sols "notar el gust d'amanida". <BR/><BR/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-56145474383679384842008-10-20T21:29:00.000+02:002008-10-20T21:29:00.000+02:00En molts d'aquest productes que venen en bosses ta...En molts d'aquest productes que venen en bosses tancades, s'ha fet passar, per la bossa o safata ja plenes, un corrent d'una barreja d'oxigen, diòxid de carboni i nitrogen. Es precinta la bossa i sembla ser que aquesta atmosfera frena el creixement dels microbis. Però el producte que conté no es estèril, i si el plàstic té algun porus o s'hi ha fet un forat, hi haurà un intercanvi de gasos amb Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-57876032068214520362008-10-20T12:22:00.000+02:002008-10-20T12:22:00.000+02:00No sabia això dels aliments de quarta gamma. Pel q...No sabia això dels aliments de quarta gamma. Pel que fa a les amanides jo en menjava molt poques fins que van aparèixer les bosses amb barreja de fulles. No les rento: el que si que faig és que miro que estiguin molt seques, que no hi hagi ni una gota d'aigua ni d’humitat a fi de que és conservin bé dons rarament em menjo tota la bossa en un sol àpat. Ara penso que clar, deuen ser les listèries oAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8165484.post-86410875369282023122008-10-20T10:44:00.000+02:002008-10-20T10:44:00.000+02:00En teoria aquestes productes estan envasats sense ...En teoria aquestes productes estan envasats sense oxigen; al seu interior hi ha un gas noble que hauria d'impedir la presència de qualsevol mena de paràsit, no?<BR/><BR/>Jo els utilitzo amb molta freqüència i fins ara no he tingut cap problema. De fet si no existissin aquests productes, a casa mai menjaria amanides.Xavier Caballéhttps://www.blogger.com/profile/04634451225298110659noreply@blogger.com