dimarts, 15 de juliol del 2008

La tardor arriba al Liceu

No em refereixo al teatre del Liceu ni a l'estació de l'any que ve després de l'estiu, sinó a l'estació de la línea tres (verda) del metro de Barcelona. Després de mesos d'incomoditats per les obres que s'hi feien, ara lluu una decoració tardorenca.

El primer dia que la vaig veure vaig pensar que, posats a fer obres, haurien pogut fer-ho de manera que el motiu decoratiu no fos un dibuix estàtic, sinó que pogués anar canviant, com en aquests marcs digitals que venen per exposar-hi les fotos fetes amb les actuals càmeres. Així, podrien tenir la decoració de l'estació d'acord amb l'època de l'any: flors a la primavera, fruita a l'estiu, la caiguda de la fulla a la tardor i, per a l'hivern, arbres nus o potser castanyes i moniatos.

Encara que sigui una decoració estàtica, m'agrada, i l'estació lluu ara molt bé. Veurem, però, quan de temps passa abans que algun brètol o brètola comenci a destrossar-la.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs, Mercè, saps que no sabia que ja era llesta, la parada del Liceu?

Poques coses tan sinistres, realment, com les parades de metro,amb aquells passadissos, aquelles olors, tan lluny de la llum. Bo, doncs, que es facin amb un mínim de gust.

Tard o d'hora hi hauré de passar. A veure què em sembla.

Anònim ha dit...

Després de tant de temps d'incomoditats per als passatgers i d'aquell aspecte lúgubre, finalment l'estació de Liceu comença a tenir un aspecte agradable i hi ha força claror i molts més espai de bancs per seure. Encara fan obres en algun lloc de l'andana, però ja s'hi respira una altra atmosfera. Suposo que l'augment de la il·luminació no representarà més despesa energètica, que hauran fet servir llums de baix consum.